Debrecen, Úrrétje u. 14. Tel: +36 30 664 7013 - Debrecen, Hatvan u. 6.. Tel: +36 30 337 0906 - Kapcsolat - -

Szőke 94 Kereskedelmi, Szolgáltató

és Vendéglátó Betéti Társaság

GINOP-4.1.4-19

Megújuló energia használatát, energiahatékonyság
növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása

 

Projektazonosító:            GINOP-4.1.4-19-2021-03955

Támogatás összege:         2.876.720 Ft

Támogatás intenzitása:   55%

Projekt címe:
Napelemes rendszer kiépítése a Szőke 94 Bt.-nél

 

A projekt bemutatása:

A projekt keretében cégünk jelenlegi tevékenységeit szeretnénk fejleszteni. A fejlesztés során a 4032 Debrecen, Úrrétje utca 14. szám alatt található épületet szeretnénk napelemes rendszerrel ellátni, melynek hatására a jövőben csökkennek az elektromos árammal kapcsolatos kiadásaink. Kiadásaink csökkenésével pénzt takarítunk meg, melyet a későbbiekben további fejlesztésekre és a munkaerő növelésére tudunk fordítani, ez által cégünk növekedése biztosítható.

A Debrecen területén található épületünkre egy 17,34 kWp összteljesítményű napelemes rendszer, mely 51 db Q. CELLS QPEAK-DUO-G9 napelem modulból, 51 db SOLAR EDGE P404-5R M4M RM MC4 inverterből és a telepítéshez szükséges egyéb tartozékokból, tételekből áll össze.

A fejlesztés cégünk számára olyan lehetőséget biztosít, mely a jövőben csökkenti a cukrászda eddig használt, illetve a jövőben beszerzendő új gépek és eszközök energiafelvétele által keletkező kiadásokat. Az energetikai fejlesztés részeként elszámolásra csak a napelem rendszer telepítésének anyag és munkadíj költsége kerül. Az érintett épület vonatkozásában korábban nem történt műszaki előkészület az épület igényfelmérésén kívül. Jelen korszerűsítés nem építési engedélyköteles beruházás. A projekt megalapozottsága érdekében kivitelezői árajánlat került összeállításra, illetve energetikai tanúsítvány készítése történt. Az energetikai korszerűsítése kapcsán folyamatos informális egyeztetések zajlanak jelenleg is az érintett vállalkozásokkal.

Ingatlanunk korszerűsítése, fejlesztése piaci pozíciónk erősítését fogja szolgálni. Ezen fejlesztés eredményeként az Édességgyártás tevékenységünknek szeretnénk hazai szinten egy modern, költséghatékony környezetet létrehozni, melynek köszönhetően alkalmazottaink és hozzánk érkező vásárlóink, szállítóink megelégedettsége is javulni fog. Meglévő munkavállalói létszámunk el tudja látni megrendeléseink kiszolgálását. A Kft. jelenleg is foglalkoztat megfelelő tapasztalattal rendelkező munkavállalót, aki a projekt zavartalan lebonyolításához szükséges tapasztalattal rendelkezik. A jelentős tapasztalatunknak köszönhetően gyorsan és zökkenőmentesen meg tudjuk valósítani a projektet.

A projekt eredményeinknek fenntarthatóságát, az üzemeltetési költségek pénzügyi fedezetét a fejlesztésnek köszönhető kiadáscsökkentés, valamint bevétel növekedés nyomán cégünk biztosítani tudja.

 

A projekt 2022. augusztus 31. napján fejeződhet be.

Szőke Cukrászda Debrecen

FONTOS!

A megrendelésedet csak akkor tekintheted véglegesnek, ha a rendelés leadása után megkaptad a második visszaigazoló e-mailt is!
A termékektől függően ha 11 óra előtt adod le rendelést, akkor még aznap vagy másnap 8:00-tól már átveheted.
A torták dekorációjának, díszítésének változtatási jogát fenntartjuk.