Debrecen, Úrrétje u. 14. Tel: +36 30 664 7013 - Debrecen, Hatvan u. 6.. Tel: +36 30 337 0906 - Kapcsolat - -

Fontos!

A megrendelésedet csak akkor tekintheted véglegesnek, ha a rendelés leadása után megkaptad a második visszaigazoló e-mailt is!
A termékektől függően ha 11 óra előtt adod le rendelést, akkor még aznap vagy másnap 8:00-tól már átveheted.

Kedves Vásárlónk!

 

Általános szerződési feltétel

A Szőke Cukrászda www.szokecukraszda.hu honlapjáról elérhető webáruházon keresztül történő vásárlás akadálymentes és az előírásoknak megfelelő lebonyolítása érdekében az alábbiakról kívánjuk Önt tájékoztatni:

A cukrászdánk honlapját Társaságunk Szőke 94 Kereskedelmi, Szolgáltató és Vendéglátó Betéti Társaság üzemelteti, a székhelyünk 4032 Debrecen, Úrrétje u. 14. cím alatt található, cégünk cégjegyzékszáma: 09-06-004310, adószáma: 228660376-2-09. Ha kérdése lenne, elérhet bennünket e-mail címünkön: szokecukraszda@szokecukraszda.hu, illetve a telefonszámunkon: +36 30 983 9734 :

A vevők, fogyasztók számára a webáruházunk előzetes regisztráció nélkül használható! A vásárlás során személyes adatok megadása nem kötelező, de a megrendelésének a teljesítése érdekében szükséges lehet, hogy a szállítási címet megadja. A bankkártyás fizetés esetén a szolgáltató részére pénzügyi teljesítéshez szükséges átadni nevét, és egyéb adatait. Ha az Ön személyes adata hozzánk kerülne, akkor azokat az adatvédelmi előírások alapján bizalmasan kezeljük, megvédjük az adatvédelmi előírások alapján. A közöttünk létrejött szerződés teljesítésére alkalmazni szükséges a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormány rendelet egyes rendelkezéseit.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a termékeink összetevőit gondosan tekintsék át. Termékeink között gondosan válogassanak, ha a potenciális fogyasztó bármely ételallergiában szenved, vagy azzal összefüggő egészségügyi kockázat fenáll!

 

Belépés:

A webáruházunk használatával Ön és közöttünk adásvételi szerződés jön létre. Azzal, hogy vételi szándékkal belép a webáruházunkba, és elfogadja annak feltételeit, közöttünk szerződéses kapcsolat hoz létre. A webáruházunk használata során megrendelésének leadása, számunkra munkát, kiadásokat, költséget eredményez, mivel kérését fogadnunk, megválaszolnunk, feldolgoznunk kell. A megrendelése alapján a kívánt terméket leszállítjuk, és ezért várjuk annak átvételét és mindezekért a vételár megfizetését.

 

Megrendelés:

A megrendelés leadása előtt lehetősége van válogatni termékeink között, azok fényképeit, összetevőit megismerni. A megrendelése során kiválasztott termékek egy virtuális „kosár” menüpontban összefoglalásra kerülnek. A megrendelés során a „kosár” összesíti a kiválasztott termékeket, azok vételárát, amelyekhez még további termékeket kiválaszthat, vagy azokból éppen törölhet.

A megrendelés előtt figyelmesen nézze meg a termékeket, azok összetevőit, illetve árát, mivel a megrendelés feladását követően már nem lehet törölni a megrendelést! A megrendelés egy automatizált munkafolyamat, amely az Önök gyors és pontos kiszolgálása érdekében a megrendelések mielőbbi teljesítésére van optimalizálva. A megrendelés feladása szerződéses kötelezettséget hoz létre közöttünk.

A megrendelés után a pénztár funkcióba vezeti át Önt a webáruházunk, ahol dönthet, hogy már a korábban regisztrált vásárlói fiókjába belépve vásárol, új vásárlóként egy vevői fiókot hoz létre, vagy regisztráció nélkül vásárol.

Fizetés:

Az Ön által megrendelt terméket kifizetheti az alábbi módokon.

  • bankkártyával
  • átutalással
  • utánvétellel

 

A fizetési mód választása meghatározza azt, hogy a termék kiszállítására, illetve átvételére hogyan kerülhet sor. A választott fizetési módról visszaigazoló e-mailt kap, amelyben útmutatás található a termékátvételére.

Bankkártyás vásárlás esetén a megrendelésének teljesítése szállítási szakaszba lép. A banki átutalás választásával a megrendelésének teljesítése felfüggesztésre kerül mindaddig, míg bankszámlánkon a megrendelés díja jóváírásra került. Utánvétel kiválasztásával a boltunkban lehetséges a termék átvétele. A megrendelés azonosító számának megadását követően munkatársaink a kiválasztott termékeket összeállítják az Ön részére.

 

Szállítás:

Bankkártyás fizetés esetén az Ön által kiválasztott termékek átadásra kerül futár részére. A bankkártyás fizetés esetén a szállítás díja is feltüntetésre kerül, és a termék árával együtt teljesítendő.

 

Visszaigazolás:

A megrendelésének fogadásáról a webáruházunk az Ön részére visszaigazolást küld arra az e-mail címre, amelyet részünkre megadott. A visszaigazolással párhuzamosan rögzül a megrendelése webáruházunk adatbázisába, ezért annak megérkezését kövesse figyelemmel. Ha megrendelését követő 24 órán belül a visszaigazolás nem érkezne meg az Ön e-mail címére, akkor kérjük, hogy arról tájékoztassanak bennünket a fenti e-mail címen, illetve ellenőrizze levelező rendszerét.

A szállítás feltételeiről a futár ad tájékoztatást az Ön részére, ha a megrendelt terméket átvette tőlünk házhozszállításra.

 

Árak:

Az áraink bruttó összegben vannak feltüntetve, amely tartalmazza a mindenkori általános forgalmi adó összegét. A fizetés során a webáruházunk az Ön részére a számlát kiállítja, és a megadott e-mail címére megküldi. A termékeink árait előzetes tájékoztatás nélkül bármikor módosíthatjuk. Természetesen ez nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek megrendelése már folyamatban van.

Ha esetleg olyan terméket szállítunk ki Önnek, amelyet korábban nem rendelt meg, arra vonatkozóan ellenszolgáltatást nem követelünk.

Elállás:

Mindazon termék esetén, amelyek megrendelése bankkártyás fizetés mellett történt az elállás jogát nem tudjuk biztosítani.

Azonban azon termékek esetén, ahol az ellenérték megfizetése banki átutalással, illetve az utólagos fizetéssel kerül kiválasztásra széleskörű elállási jogot tudunk biztosítani. A fogyasztó az elállást a banki utalásos, illetve utánvétel esetén a vevő szabadon gyakorolhatja. Mindazon megrendelés ellenértékének kifizetésére 48 órán belül nem kerül sor, törlünk, és olyan megrendelésnek tekintünk, amelytől a fogyasztó elállt.

 

Visszavétel

Az élelmiszerbiztonsági előírások megtartására különös figyelmet fordítunk. Abban az esetben, ha bármely távoli kockázata is fennállna az élelmiszerbiztonsági előírások megsértésének, akkor fenntartjuk a jogot, hogy a termékünket visszahívjuk, és a kereskedelmi forgalomból kivonjuk.

Az élelmiszerekre, így a cukrászati termékekre nem kell alkalmazni a távollevők között kötött szerződésnek a fogyasztót megillető elállási jogait. Az élelmiszert annak rövid távú eltarthatósága, illetve élelmiszer biztonsági előírások megtartására vonatkozó kötelezettségeink miatt nem veszünk vissza. Ha a termékünk a kiszállítás során a csomagolással együtt sérült, és szemmel láthatóan a fogyasztó nem bontotta ki a terméket, akkor a kiszállítás díját Önnek visszaadjuk.

 

Teljesítési akadály:

Ha a vállalkozás a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a fogyasztót haladéktalanul tájékoztatni, valamint a fogyasztó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése a vállalkozást nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól. Ha a megrendelését nem tudjuk teljesíteni, akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot, ha megadott elérhetőséget. A megrendelt termék hiánya azt helyettesítő terméket ajánlunk, és hozzájárulásával megrendelését e helyettesítő termékkel teljesítjük.

 

Felelősség kizárás:

Kizárjuk a felelősségünket mindazon esetben, ha termékünket – a megfelelő figyelem felhívás, és tájékoztatás ellenére - olyan személy fogyasztja, aki ételallergiában, vagy bármely táplálkozással összefüggő megbetegedésben szenved, és ebből eredően sérelme, kára keletkezne. A felelősségünk kizárás kiterjed személyiségi jogok sérülésére, a szerződésen belüli károkra, és azok következményeire is.

Kizárjuk a felelősségünket harmadik személyek mulasztása miatt így, ha megrendelés során hiba az informatikai szolgáltató, programhiba miatt keletkezne.

Nem áll fenn felelősségünk a házhoz szállítás során a futár szolgálatatásokat ellátó személy, illetve vállalkozás késedelme, vagy károkozása vonatkozásában. Ha a megrendelés során a házhoz szállítást választja, akkor a felelősségünk a termékért, annak csomagolásáért, annak a futár részére történő átadásig terjedi.

 

Szőke Cukrászda Debrecen

FONTOS!

A megrendelésedet csak akkor tekintheted véglegesnek, ha a rendelés leadása után megkaptad a második visszaigazoló e-mailt is!
A termékektől függően ha 11 óra előtt adod le rendelést, akkor még aznap vagy másnap 8:00-tól már átveheted.
A torták dekorációjának, díszítésének változtatási jogát fenntartjuk.